Ποιος κορωνοϊός; Πλήθος κόσμου σε συναυλία των Stereophonics στο Ηνωμένο Βασίλειο

16 Μαρτίου 2020 00:43

Μπορεί το Ηνωμένο Βασίλειο να μαστίζεται επίσης από τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν πτόησε 21.000 Άγγλους και 5.000 Ουαλούς να... στριμωχτούν στις εξέδρες για να δουν τους Stereophonics.

Το video από τις Mancehester Arena και Motorpoint Arena στο Κάρντιφ έγινε viral στα social media, με τον κόσμο να απορεί από την ανευθυνότητά τόσου κόσμου όσο και των διοργανωτών.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δέχεται επικρίσεις, επειδή δεν εφαρμόζει περισσότερα μέτρα, όπως εκείνα που τίθενται σε ισχύ από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως την απαγόρευση των μαζικών συναθροίσεων.

Σημειώνεται πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη Βρετανία κατέγραψαν αύξηση 20% τις τελευταίες 24 ώρες και ανέρχονται πλέον σε 1.372, ενώ ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε σε 35 από 21 το Σάββατο.

Συνολικά 40.279 άνθρωποι έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις στη χώρα, επισήμανε το υπουργείο Υγείας της Βρετανίας.

Η βρετανική κυβέρνηση απηύθυνε νωρίτερα ωστόσο έκκληση προς τους Βρετανούς πολίτες να καταβάλλουν, στη μάχη κατά της πανδημίας, μια πανεθνική προσπάθεια ανάλογη με εκείνη που βοήθησε τη χώρα να επιβιώσει κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

cnn.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos