Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

25 Μαρτίου 2020 13:25

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο πρίγκιπας Κάρολος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Εμφανίζει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι του τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως».

Ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Τεστ έκανε επίσης και η σύζυγός του, Καμίλα, η οποία βρέθηκε αρνητική. «Η δούκισσα της Κορνουάλης έκανε επίσης τεστ αλλά δεν έχει τον ιό. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές, ο πρίγκιπας και η δούκισσα θα μείνουν σε αυτοαπομόνωση στην Σκωτία. Τα τεστ διεξήχθησαν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας στο Αμπερντινσάιρ, και πληρούσαν τα κριτήρια για να εξεταστούν. Δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από ποιον κόλλησε κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος, δεδομένου του μεγάλου όγκου των δεσμεύσεων που πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδες» προσθέτει ο εκπρόσωπος του Clarence House.

Είχε συναντηθεί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε νωρίτερα αυτό τον μήνα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος αργότερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο 62χρονος Αλβέρτος βρέθηκε θετικός μόλις 9 ημέρες αφότου κάθισε δίπλα δίπλα με τον πρίγκιπα Κάρολο σε μια εκδήλωση του WaterAid στο Λονδίνο.

Την ίδια ώρα, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο κάστρο Γουίνδσορ, όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα, μία εβδομάδα νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί, εν μέσω του πανικού του κορωνοϊού. Η 93χρονη βασίλισσα και ο 98χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, εξέδωσαν μία δήλωση που προτρέπει την Βρετανία να συσπειρωθεί κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων εποχών.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos