Η επιστροφή του Drive In: Σινεμά και συναυλίες στην εποχή του social distancing

10 Μαϊος 2020 20:28

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά χρόνια να ακούσουμε για drive-in σινεμά, μιας και στις ΗΠΑ είχαν χάσει τη δημοφιλία τους ήδη από τη δεκαετία του ’70, ενώ στην Ελλάδα είχαν αποκτήσει μάλλον ένα πιο ..καλτ στάτους, προβάλλοντας συνήθως B-Movies ή «ακατάλληλες» ταινίες.

 

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, βλέπουμε όλο και περισσότερες εικόνες από drive-in σε όλο τον κόσμο να αναβιώνουν τις ένδοξες μέρες τους, μαζεύοντας δεκάδες ή και εκατοντάδες αμάξια.

Φαίνεται ότι την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, τα ντράιβ-ιν είναι η τέλεια εναλλακτική για όσους ψάχνουν για διασκέδαση εκτός σπιτιού, χωρίς όμως να θέσουν σε κίδυνο την υγεία τους. Από την ασφάλεια του αμαξιού τους, οι θεατές διασκεδάζουν, καταναλώνουν φαγητό και ποτό, και όλα αυτά σε εξωτερικό χώρο, απόλυτα προστατευμένοι!

Σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα σε ΗΠΑ, Κορέα, Γερμανία και Δανία, βλέπουμε να επανέρχεται η μόδα των drive-in. Μάλιστα, εκτός από κινηματογραφικές προβολές, ακούμε και για συναυλίες, ακόμη και ολόκληρες περιοδείες που θα πραγματοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο!

monopoli.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos