Εικόνες που σοκάρουν από τη Φλόριντα: Αεροπλάνο πέφτει σε καλώδια και συντρίβεται [βίντεο]

14 Μαϊος 2020 12:19

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εκπαιδευόμενος πιλότος, όταν το μικρό αεροπλάνο, που πιλοτάριζε, έπεσε πάνω σε καλώδια ρεύματος και στη συνέχεια συνετρίβη σε διασταύρωση πόλης στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

«Το μάτι μου έπιασε κάτι ξαφνικά. Κοίταξα πάνω κι είδα το αεροπλάνο να πετά πολύ χαμηλά», είπε αυτόπτης μάρτυς στο τοπικό δίκτυο WPLG. Βίντεο από κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό αυτοκινήτου κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που το αεροπλάνο, τύπου Piper PA-34 προσκρούσει πάνω στα καλώδια και πετάγονται σπίθες.

Το δυστύχημα συνέβη την Τρίτη στην πόλη Μιραμάρ της Φλόριντα. «Ο πιλότος ανέφερε στον πύργο ελέγχου ότι προσπαθούσε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο όταν κατέπεσε το αεροπλάνο», είπε η εκπρόσωπος της αμερικανικής ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ο 25χρονος φοιτητής Μαρκ Ντάνιελ Σκοτ, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο εκπαιδευτής του, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο καθώς κι ένα τρίτο πρόσωπο στο έδαφος, ευτυχώς ελαφρά.



iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos