Κόμπι Μπράιαντ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου -Τα αποτελέσματα των νεκροψιών

16 Μαϊος 2020 14:10

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα από τις νεκροψίες για τα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου μέσα στο οποίο επέβαινε και ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ.

 

Σύμφωνα μ' αυτά, η αιτία θανάτου του Μπράιαντ ήταν αμβλύ τραύμα με δύναμη, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή δίνει την ίδια αιτία θανάτου και για τα υπόλοιπα οκτώ θύματα. Υπενθυμίζεται πως από την συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου σκοτώθηκε και η μόλις 13 ετών κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάνα. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος όλων των επιβατών ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Τα εννέα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου ήταν:
Αλίσα Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 2005
Τζον Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1963
Κέρι Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1973
Τζιάνα Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 2006
Κόμπι Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 1978
Πέιτον Τσέστερ, με έτος γέννησης το 2006
Σάρα Τσέστερ, με έτος γέννησης το 1974
Κριστίνα Μάουζερ, με έτος γέννησης το 1981
Αρα Ζομπαγιάν, με έτος γέννησης το 1970
Αναφορικά με τον πιλότο του ελικοπτέρου, στο πόρισμα των 180 σελίδων αναφέρεται ότι ο 50χρονος Ara Zobayan, δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η αιτία της συντριβής στις 26 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.
Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76 συνετρίβη σε λόφο έξω από το Λος Άντζελες, εν μέσω πυκνής ομίχλης. Οι συνθήκες είχαν καθηλώσει τα ελικόπτερα της τοπικής αστυνομίας, ωστόσο ο πιλότος είχε λάβει ειδική άδεια πτήσης από τον πύργο ελέγχου, παρά τη μικρή ορατότητα.

Ο σταρ του ΝΒΑ και θρύλος των Λος Αντζελες Λέικερς που έσβησε στα 41 του χρόνια πήγαινε μαζί με την κόρη του σε τουρνουά μπάσκετ στο Θάουσαντ Όακς, προάστιο του βόρειου Λος Άντζελες, όπου ο Μπράιαντ θα προπονούσε μια ομάδα.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos