Μωρό «Ραπουνζέλ»: Κοριτσάκι γεννήθηκε με μακριά, πυκνά μαλλιά

24 Μαϊος 2020 13:12

Εκπληκτη έμεινε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, όταν είδε ότι η κορούλα της που μόλις είχε φέρει στον κόσμο, είχε πολλά πυκνά και μαύρα μαλλιά.

 

Ο λόγος για την Ντένικα Κανέβα, από τη Σόφια, η οποία γέννησε τη μικρή «Ραπουνζέλ», στις 30 Απριλίου 2019. Το μωρό έχει άλλη μια αδερφή, της οποίας το όνειρο έγινε πραγματικότητα με τον ερχομό της μικρής. Το κοριτσάκι ευχόταν να αποκτήσει μια αδερφή για να μπορεί να παίζει με τα μαλλιά της.

Η 34χρονη Ντένικα και ο 43χρονος σύζυγός της, Ζβεζντελίν Ζαχαρίνοβ, που διευθύνουν μια εμπορική επιχείρηση, έμειναν άφωνοι όταν συνειδητοποίησαν ότι η επιθυμία της μεγαλύτερης κόρης τους Ιβόνα, να παίξει με τα μαλλιά μιας αδελφής, είχε γίνει πραγματικότητα με έναν τόσο απίστευτο τρόπο.
Η μικρούλα με το πυκνό μαλλί, που πήρε το όνομα Γκάμπι, έχει γίνει πλέον σταρ στην πόλη της και έχει χιλιάδες θαυμαστές από όλον τον κόσμο που την ακολουθούν στο Instagram, οι οποίοι μάλιστα την έχουν παρομοιάσει με την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ.



iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos