Ποιος είναι στη φωτογραφία με τον Τομ Χάνκς

27 Μαϊος 2020 01:14

Ο Τομ Χανκς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από το 1974.

 

Ο Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, έχει κερδίσει Όσκαρ σε δύο συνεχόμενες βραβεύσεις, το 1994 για το Philadelphia και το 1995 για το Forrest Gump, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, ενώ ο ίδιος εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για την Ελλάδα, καθώς η σύζυγός του έχει ελληνικές ρίζες και πριν από λίγο καιρό πολιτογραφήθηκε Έλληνας.

Ο διάσημος ηθοποιός, με αφορμή τη μέρα αποφοίτησης του λυκείου Skyline High School στο Όκλαντ, όπου φοίτησε και ο ίδιος, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από τη χρονιά που εκείνος τελείωσε το σχολείο.

Στην ανάρτησή του τον βλέπουμε 46 χρόνια πριν, το 1974, να ποζάρει με τη χαρακτηριστική κόμμωση της εποχής και φαβορίτες, φορώντας κοστούμι με παπιγιόν.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τομ Χανκς μίλησε στους τελειόφοιτους του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο και τους είπε ότι θα χρονολογούν τη ζωή τους ως εξής: πριν και μετά τον κορωνοϊό.

«Θα μιλάτε για τη ζωή σας με αυτόν τον τρόπο: “Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από τον Covid-19. Ήταν πριν από τη μεγάλη πανδημία". Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα με το “πριν” με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές λένε “αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο” ή “αυτό συνέβαινε πριν από το διαδίκτυο” ή “πριν από τη Beyonce”. Η λέξη “πριν” θα έχει μεγάλη βαρύτητα για σας» είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

cnn.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos