Γερμανός εισαγγελέας: Πιθανότατα νεκρή η μικρή Μαντλίν -Ο 43χρονος Γερμανός, Νο 1 ύποπτος

04 Ιουνίου 2020 15:04

Οι Γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν τον Γερμανό παιδεραστή που πιθανότατα συνδέεται με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, λένε ότι πιστεύουν πως το 3χρονο κορίτσι είναι νεκρό.

 

Ο εισαγγελέας έκανε την ανακοίνωση σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, μετά την χθεσινοβραδινή αποκάλυψη για τον βασικό πλέον ύποπτο για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν Μακ Καν πριν από 13 χρόνια στην Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία, όπου βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της.

«Η εισαγγελία του Μπράουνσγουικ ερευνά έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο με την υποψία της δολοφονίας. Από αυτό μπορείτε να δείτε ότι υποθέτουμε πως το κορίτσι είναι νεκρό» δήλωσε ο κρατικός εισαγγελέας του Μπράουνσγουικ, Χανς Κρίστιαν Γουόλτερ στα ΜΜΕ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την εξελίξεις της υπόθεσης.

 «Αναφορικά με τον ύποπτο, μιλάμε για ένα σεξουαλικό αρπακτικό που έχει ήδη καταδικαστεί για εγκλήματα εναντιον μικρών κοριτσιών και έχει ήδη εκτίσει μεγάλη ποινή«». Επίσης ο Γουόλτερ πρόσθεσε πως ο ύποπτος ζούσε τακτικά στο Αλγκράβε- την περιοχή όπου βρισκόταν το θέρετρο στο οποίο έκανε διακοπές η οικογένεια της Μαντλίν, μεταξύ του 1995 και του 2007, όπου εργάστηκε σε επιχείρηση κέτερινγκ, αλλά χρηματοδοτούσε τον τρόπο ζωής του διαπράττοντας εγκλήματα, όπως κλοπές σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα και διαμερίσματα καθώς και εμπόριο ναρκωτικών.

Νωρίτερα σήμερα, το Der Spiegel είχε αποκαλύψει το όνομα του 43χρονου, λέγοντας πως πρόκειται για τον Κρίστιαν Μπρούκνερ, παρόλο που το δικαστικό σύστημα της Γερμανίας απαγορεύει την δημοσίευση των στοιχείων. Μάλιστα, σύμφωνα με τo Der Spiegel, οι Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του υπόπτου, αφότου ο ίδιος ομολόγησε πως «ήξερε τα πάντα» για τα όσα είχαν συμβεί στην Μαντλίν πριν από 13 χρόνια, όταν κατά την διάρκεια εξόδου του για ποτό με έναν φίλο του, πριν από τρία χρόνια, είδαν στην τηλεόραση του μπαρ να παίζει ρεπορτάζ σχετικό με την εξαφάνισή της.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos