Βρετανία: Στήνει αερογέφυρα με Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία από τις 4 Ιουλίου

20 Ιουνίου 2020 17:28

Αερογέφυρα με χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Γαλλία στήνει η Βρετανία για τις πρώτες εν μέσω κορωνοϊού καλοκαιρινές διακοπές των πολιτών της.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Terlegraph και της Mirror ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει μια σειρά συμφωνιών με έναν «μικρό αριθμό χωρών» για τη δημιουργία αεροπορικών γεφυρών αργότερα αυτό το μήνα, ώστε να επιτρέπονται ταξίδια χωρίς καραντίνα.

Ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει ποιες χώρες - όλες έχουν χαμηλά ποσοστά μόλυνσης από κορωναϊό - περιλαμβάνονται στη συμφωνία, ώστε οι Βρετανοί να απολαύσουν καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό μετά από μήνες καραντίνας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Βρετανική κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσειν αεροπορικές γέφυρες με κράτη που θεωρούνται ως «πιο συμφέρουσες» για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου - όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos