Τομ Χάνκς: «Μην είστε μ@@@@@@! Κάντε αυτό που πρέπει»

01 Ιουλίου 2020 20:34

Ο Τομ Χανκς θέλει να στείλει ένα απλό μήνυμα στους Αμερικανούς, καθώς η χώρα συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στον κορωνοϊό: Κάντε αυτό που πρέπει.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου όσο ήταν στην Αυστραλία. Έκτοτε ανέρρωσαν πλήρως και συνεχίζουν να παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες μετά την επιστροφή τους. Ο Τομ Χανκς όμως ανησυχεί πλέον για τον αριθμό των ανθρώπων που δεν βοηθούν στην συγκράτηση της συνεχούς εξάπλωσης του κορωνοϊού, ιδίως στην Αμερική, που χθες έκανε πάλι νέο ρεκόρ κρουσμάτων.

Ο Τομ Χανκς παρότρυνε τον κόσμο να φορά μάσκα και να κρατά αποστάσεις εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού
Τι πρέπει να κάνετε εν μέσω κορωνοϊού: οι συμβουλές του Τομ Χανκς
«Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να φτάσουμε στο αύριο: Να φοράμε μάσκα, να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας» δήλωσε ο Τομ Χανκς σε συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας του «Greyhouse» που θα κάνει ντεμπούτο στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου.

Ο ηθοποιός έκανε το σχόλιό του κατά την διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τους θεματικούς παραλληλισμούς με το τι υπομένουν οι χαρακτήρες στην ταινία του και τι αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή την περίοδο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, όποιος δεν μπορεί να κάνει αυτά τα τρία πολύ βασικά πράγματα – τότε ντροπή του» πρόσθεσε. «Μην είστε μ@@@, ξεπεράστε το, κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι πολύ βασικό. Εάν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, δεν πρέπει νατρέχεις πάρα πολύ, χρησιμοποιείς το φλας και αποφεύγεις να χτυπήσεις πεζούς. Ω Θεέ μου, είναι κοινή λογική».

Ο Τομ Χανκς με την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο
Η κατάσταση της υγείας του
Ο διάσημος ηθοποιός ενημέρωσε επίσης τον κόσμο για το πώς τα πάνε με την σύζυγό του μετά την διάγνωσή τους με κορωνοϊό. «Είμαστε καλά. Περάσαμε περίπου 10 ημέρες με πολύ δυσάρεστα συμπτώματα. Δεν ήταν απειλητικά για την ζωή μας, ευτυχώς για εμάς. Απομονωθήκαμε για να παρακολουθήσουμε την υγεία μας, γιατί εάν ο πυρετός μας ανέβαινε, εάν οι πνεύμονές μας είχαν γεμίσει, εάν υπήρχε ένας αριθμός πραγμάτων που μπορεί να είχαν πάει στραβά, θα χρειαζόμασταν εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη. Δεν χρειάστηκε. Απομονωθήκαμε όμως για να μην το μεταδώσουμε σε κάποιον άλλον με τον οποίο θα ερχόμασταν σε επαφή και έκτοτε έχουμε συνεχίσει την ίδια απομόνωση, αλλά και την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων που ζητούν οι ειδικοί. Ευτυχώς, είμαστε καλά».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos