Trini Lopez: Πέθανε από κορoνοϊό ο τραγουδιστής του «If I Had a Hammer»

12 Αυγούστου 2020 16:54

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι πέθανε από κορονοϊό ο 83χρονος τραγουδιστής Trini Lopez


Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές λόγω κορονοϊού ο δημιουργός των επιτυχιών «If I Had a Hammer» και «Lemon Tree», Trini Lopez. Τον θάνατο του δημοφιλή καλλιτέχνη επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ο συνεργάτης του, Joe Chavira. «Έφυγε» ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Palm Springs.

 

Ο Trini Lopez μεσουράνησε τη δεκαετία του 1960, ενώ έπαιξε στην ταινία «Και οι 12 ήταν καθάρματα». Όπως αναφέρει δημοσίευμα στους New York Times, ο Trini Lopez νόσησε από Covid-19 και πέθανε από επιπλοκές που του προκάλεσε ο ιός.

Τραγική ειρωνεία, ο Trini Lopez -μαζί με τον συνεργάτη του, Joe Chavira- είχε ολοκληρώσει πρόσφατα ένα τραγούδι με τίτλο «If By Now», τα έσοδα του οποίου θα δίνονταν σε τράπεζες τροφίμων για τους πληγέντες από την πανδημία του κορονοϊού. «Πέθανε από αυτό που προσπαθούσε να πολεμήσει» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Associated Press ο Joe Chavira.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos