Φρίκη στη Σουηδία: Βίασαν, βασάνισαν και έθαψαν ζωντανούς δύο εφήβους

28 Αυγούστου 2020 15:29

Σάλο έχει προκαλέσει στην Σουηδία η είδηση πως δύο έφηβοι φέρονται να βιάστηκαν και να βασανίστηκαν προτού θαφτούν ζωντανοί σε ένα νεκροταφείο.



Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Σόλνα της Σουηδίας. Οι δράστες προσφέρθηκαν να πουλήσουν ναρκωτικά στα αγόρια και όταν αυτά αρνήθηκαν, μεταφέρθηκαν παρά την θέλησή τους σε ένα νεκροταφείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Εκεί, τα θύματα υπέστησαν βασανιστήρια ενώ βιάστηκαν, όπως αναφέρει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet. Τα δύο θύματα, των οποίων οι ακριβείς ηλικίες δεν είναι γνωστές, αναγκάστηκαν να βγάλουν τα ρούχα τους προτού μπουν σε έναν λάκκο στο έδαφος, όπου θάφτηκαν ζωντανά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ευτυχώς, το πρωί της Κυριακής, στις 8:39, ένας περαστικός είδε τα δύο παιδιά και σήμανε συναγερμό. Οι αξιωματικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν γυμνά και θαμμένα ζωντανά τα αγόρια. Η έκταση των τραυματισμών τους δεν είναι γνωστή, αν και η αστυνομία επιβεβαίωσε πως «έχουν τις αισθήσεις τους».

Επτά λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρώτο ύποπτο, έναν 18χρονο και λίγο αργότερα, έναν 21χρονο. Οι δύο δράστες αντιμετωπίζουν τις κατηγορέις της απαγωγής, επίθεσης, βιασμού και ληστείας. Ένας από τους υπόπτους φορούσε αντικείμενα του θύματος κατά την σύλληψη, αναφέρει η Aftonbladet, ενώ και οι δύο ύποπτοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες εναντίον τους.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos