Εκκληση Μπουρλά της Pfizer: Φοράτε μάσκες -Ακολουθείτε τις οδηγίες των επιστημόνων

10 Νοεμβρίου 2020 22:11

Μία ημέρα μετά την τεράστια εξέλιξη σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της Pfizer, ο Ελληνας CEO της εταιρείας, Αλβέρτος Μπουρλά, έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τη μάχη με την πανδημία, η οποία συνεχίζεται.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, που ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο της εταιρείας του είναι κατά 90% αποτελεσματικό, έγραψε στο Τwitter: «Το εμβόλιο για τον Covid-19, εάν εγκριθεί, θα είναι ένα σημαντικό μέρος των παγκόσμιων, εθνικών και κρατικών προγραμμάτων πρόληψης, αλλά όχι το μόνο. Όλοι πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των τοπικών αρχών υγείας -και θυμηθείτε να φοράτε τις μάσκες σας».

 Το μήνυμα του Μπουρλά έρχεται σε συνέχεια του συνθήματος που έχουν δώσει οι ηγέτες των περισσότερων χωρών -μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης- μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις, πως, παρότι όλοι είναι πλέον πιο αισιόδοξοι, τα μέτρα θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούνται.

Επικοινωνία Μητσοτάκη-Μπουρλά
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε νωρίτερα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. O πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μπουρλά για την ιστορική επιτυχία της ανακάλυψης του εμβολίου στη μάχη κατά του κορωνοϊού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του εμβολίου.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos