Θετικοί στoν κορωνοϊό o πρίγκιπας της Σουηδίας Καρλ Φιλίπ και η πριγκίπισσα Σοφία

26 Νοεμβρίου 2020 13:37

Έχουν ήπια συμπτώματα - Τεστ για όλους στα Βασιλικά Ανάκτορα


Ο πρίγκιπας της Σουηδίας, Καρλ Φιλίπ και η σύζυγός του Σοφία έχουν μολυνθεί με Covid - 19, όπως ανακοίνωσε σήμερα η σουηδική βασιλική οικογένεια.

Ο 41χρονος πρίγκιπας και η 35χρονη πριγκίπισσα βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό, όπως γράφει και η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Βικτόρια και η σύζυγός του είναι σε καραντίνα στην οικία τους με τα δύο παιδιά τους.

Έχουν εμφανίσει ήπια συμπτώματα.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό στην σκανδιναβική χώρα. Η Σοφία από μοντέλο έγινε πριγκίπισσα, όταν παντρεύτηκε τον περιζήτητο γοητευτικό πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας.

Και τώρα, μόλις έγινε γνωστό ότι το πριγκιπικό ζευγάρι έχει νοσήσει, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους πολίτες για την κατάσταση της υγείας τους.

Χθες, καταγράφηκαν 17.625 νέα κρούσματα στη Σουηδία, τη χώρα που υιοθέτησε το αμφιλεγόμενο πείραμα περί «ανοσίας της αγέλης» του επιδιολόγου Άντερς Τέγκνελ.

Ο «Τσιόδρας της Σουηδίας» είχε υποστηρίξει παλαιότερα ότι η Σουηδία θα τα πήγαινε σαφώς καλύτερα από άλλες χώρες στο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού καθώς θα είχε αποκτήσει ανοσία της αγέλης. Αλλά τα στοιχεία τον διέψευσαν οικτρά καθώς ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία της χώρας σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα.

Και τώρα, ο νέος κορωνοϊός μόλυνε και τα Βασιλικά Ανάκτορα της Σουηδίας.

Ο Βασιλιάς της χώρας Κάρολος Γουστάβος, η Βασίλισσα Σίλβια , η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Ντάνιελ θα πρέπει να κάνουν τεστ και να μείνουν προληπτικά σε καραντίνα, όπως επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos