Κορονοϊός - Γερμανία: Προς ολικό «lockdown» η χώρα - Δεν αποδίδουν τα μέτρα

12 Δεκεμβρίου 2020 19:43

Προς γενικευμένο «lockdown», ενδεχομένως ήδη από την Δευτέρα, κινείται η Γερμανία, καθώς τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού που εφαρμόστηκαν από τις 2 Νοεμβρίου δεν έχουν ως τώρα τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Τα κρούσματα πλησίασαν σήμερα τις 30.000, ενώ ρεκόρ σημειώθηκε και στους θανάτους που συνδέονται με την Covid-19, οι οποίοι έφθασαν τους 598.

Την Κυριακή το πρωί, σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη της Καγκελαρίου 'Αγγελα Μέρκελ με τους Πρωθυπουργούς των ομόσπονδων κρατιδίων, αναμένεται να κριθεί η λειτουργία της αγοράς και των σχολείων για το προσεχές διάστημα, με τις τοπικές κυβερνήσεις να προσανατολίζονται πλέον η μία μετά την άλλη στην λήψη ακόμη και μονομερών μέτρων περιορισμού, ενώπιον του κινδύνου το δεύτερο κύμα της πανδημίας να τεθεί εκτός ελέγχου. «Πρέπει να πάμε σε άμεσο, αυστηρότερο lockdown. Είναι η μοναδική πιθανότητα να ανακτήσουμε τον έλεγχο της κατάστασης», προειδοποίησε σε δραματικό τόνο ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ.

newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos