Στο Ισραήλ ο πρώτος θάνατος ασθενούς που επαναμολύνθηκε από κορωνοϊό

21 Δεκεμβρίου 2020 18:25

Ενας 74χρονος άντρας φέρεται να είναι ο πρώτος ασθενής που πέθανε στο Ισραήλ μετά από επαναμόλυνση από κορωνοϊό, όπως μεταδίδει το The Times of Israel, επικαλούμενο το Kan.

 

Ο άνδρας νόσησε τον Αύγουστο από κορωνοϊό και ανέρρωσε, καθώς τεστ έδειξαν ότι δεν είχε ιικό φορτίο. Ωστόσο, πρόσφατα, διαγνώστηκε εκ νέου με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Sheba. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν και ο 74χρονος έχασε τη ζωή του.

Αξιωματούχοι υγείας εξετάζουν την υπόθεση θανάτου του άνδρα για να προσδιορίσουν εάν μολύνθηκε με νέο στέλεχος κορωνοϊού ή εάν ο ιός παρέμενε αδρανής στο σώμα τους και δεν εντοπίστηκε κατά τα τεστ.
Ισραήλ: Εξετάζουν περιπτώσεις επαναμόλυνσης από κορωνοϊό

Νωρίτερα αυτό το μήνα το Army Radio ανέφερε ότι οι γιατροί ερευνούν 81 περιπτώσεις κορωνοϊού που φάνηκε να έχουν αναρρώσει από τον ιό και αργότερα επανεμφανίστηκαν. Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας επιβεβαίωσε τον αριθμό στους The Times of Israel, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι υποθέσεις βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση, και αξιωματούχοι πιστεύουν ότι ο τελικός επιβεβαιωμένος αριθμός των λοιμώξεων μπορεί να είναι μικρότερος.

Το Ισραήλ πιστεύεται ότι είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που επιβεβαίωσε μια τόσο μεγάλη έρευνα για ύποπτα νέα μόλυνση.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos