Απίστευτο βίντεο: Γιοτ 70 μ. πέφτει... δύο φορές σε προκυμαία λιμανιού στην Καραϊβική [βίντεο]

28 Φεβρουαρίου 2021 14:11

Toν γύρο του Διαδικτύου κάνουν τα βίντεο από την πρόσκρουση ενός πολυτελέστατου γιοτ στην προκυμαία μιας μαρίνας στην Καραϊβική.

 

Το μήκους άνω των 70 μ. γιοτ GO διακρίνεται στα πλάνα να πέφτει δύο φορές πάνω στην προκυμαία στο Simpson Bay της νήσου του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική, στην ίδια όπου το 2019 ένα άλλο σούπερ γιοτ, ιδιοκτησίας του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς είχε σμπαραλιάσει ένα φυλάκιο γέφυρας. Σ’ ένα από τα βίντεο αυτόπτης μάρτυς ακούγεται να λέει «Ω, Θεέ μου» επανειλημμένα, ενώ ένας άλλος διερωτάται: «πέφτει πάνω σε τσιμέντο τώρα, τι συμβαίνει;»

Το πολυτελές γιοτ εκτιμώμενης αξίας 75 εκατ. ευρώ διαθέτει ελικοδρόμιο, σάουνα, πισίνα, γυμναστήριο και μίνι νοσοκομείο και ανήκει στον 79χρονο γεννημένο στη Γερμανία Ελβετό ιδιοκτήτη της εταιρείας χυμών Capri Sun, Χανς Πέτερ Βιλντ, η περιουσία του οποίου αποτιμάται σύμφωνα με το Forbes στα 2,3 δισ. ευρώ. Άγνωστο αν ο ίδιος επέβαινε στο σκάφος του την ώρα του ατυχήματος, που αποδίδεται σε βλάβη στους Η/Υ του γιοτ.

iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos