Η Μισέλ Ομπάμα έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με την fashion μάσκα της

13 Μαρτίου 2021 01:25

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και το μοιράστηκαν στο Instagram.

Το πρώην πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ θέλησε έτσι να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς πολίτες και να τους καλέσει να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα, η Μισέλ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου την βλέπουμε να εμβολιάζεται.

Φορά ένα λευκό t-shirt, μαύρη κορδέλα στα μαλλιά και μεγάλους ασημένιους κρίκους ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά τους στο φυσικό τους στιλ. Μάλιστα, έχει δώσει ένταση στο eye make up της και φορά μια fashion μάσκα.

Είναι stylish, ακόμη κι όταν κάνει το εμβόλιο.

«Όταν μπορέσετε, να κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ελπίζω να το κάνετε -ο Μπαράκ και γω είμαστε χαρούμενοι που το κάναμε. Είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό, προσέχοντας ο ένας τον άλλον και ανατρέχοντας σε πράγματα που μας λείπουν. Ο εμβολιασμός θα δώσει ζωές και αυτή η ζωή μπορεί να είναι η δική σου», γράφει στο μήνυμά της.

Ακόμη, μοιράστηκε ένα βίντεο όπου βλέπουμε πρώην προέδρους των ΗΠΑ, το Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπιλ Κλίντον και τον Τζορτζ Μπους Τζ. με τις συζύγους τους να εμβολιάζονται και να μιλούν για το πόσο σημαντικό είναι το εμβόλιο στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

bovary.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos