Τρομακτικό δυστύχημα στη Φλόριντα: Μικρό αεροπλάνο καρφώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο – Τρεις νεκροί [βίντεο]

16 Μαρτίου 2021 14:21

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις άνθρωποι – ανάμεσά τους κι ένα παιδί – στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο σε κατοικημένη περιοχή.


Ένα σοκαριστικό βίντεο κατέγραψε το τρομακτικό δυστύχημα γύρω στις 15:00 τοπική ώρα κοντά στο αεροδρόμιο North Perry στο Πέμπροουκ Πάινς με το αεροπλάνο να καρφώνεται πάνω στο ΙΧ, να σέρνεται στο έδαφος και να τυλίγεται στις φλόγες.

«Ακούσαμε έναν απίστευτο κρότο σαν έκρηξη βόμβας, βούτηξε πάνω στο αυτοκίνητο κι όλα έπιασαν φωτιά. Ζω εδώ στην περιοχή, κάθε μέρα βγάζω τέτοια ώρα βόλτα τα παιδιά μου. Θα μπορούσε να πέσει πάνω μας το αεροπλάνο, είμαι σοκαρισμένη», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυς, Άναμπελ Φερνάντεζ, σε τοπικό δίκτυο.

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο μονοκινητήριο Beechcraft Bonanza βρήκαν ακαριαίο θάνατο, όπως κι ένα μικρό αγόρι μέσα στο ΙΧ, ενώ η μητέρα του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Φωτογραφίες που ελήφθησαν μετά το δυστύχημα δείχνουν το σμπαραλιασμένο SUV και συντρίμμια διάσπαρτα στην περιοχή, ενώ το αεροπλάνο είναι τυλιγμένο στους αφρούς μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη είναι έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ το οικείο πυροσβεστικό τμήμα είπε ότι ο πιλότος ίσως να είχε ενημερώσει τον πύργο ελέγχου για μηχανική βλάβη.



iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos