Πάπας Φραγκίσκος: Από τα ερείπια της καρδιάς μας ο Κύριος μπορεί να φτιάξει ένα έργο τέχνης -Το μήνυμά του για το Καθολικό Πάσχα

04 Απριλίου 2021 15:06

Ο πάπας Φραγκίσκος θέλησε να στείλει μήνυμα ελπίδας, στην λειτουργία που τελέσθηκε στο Βατικανό, παραμονή του Καθολικού Πάσχα.


Η λειτουργία έληξε πριν από τις 10 το βράδυ, ώρα Ιταλίας, για να μπορέσουν, οι πιστοί, να επιστρέψουν στα σπίτια τους προτού ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της επιδημίας κορωνοϊού.

«Μπορούμε πάντα να κάνουμε μια νέα αρχή, διότι υπάρχει μια νέα ζωή, την οποία ο Κύριος είναι σε θέση να μας προτρέψει να ξεκινήσουμε, πέρα από κάθε αποτυχία», τόνισε ο ποντίφικας. «Και από τα ερείπια της καρδιάς μας, ο Κύριος μπορεί να φτιάξει ένα έργο τέχνης. Και από τα κατεστραμμένα ψήγματα της ανθρωπότητάς μας, ο Κύριος ετοιμάζει μία νέα ιστορία», πρόσθεσε ο Φραγκίσκος.


«Στους μήνες αυτούς της πανδημίας, αισθανόμαστε τον αναστάντα Κύριο ο οποίος μας καλεί να ξαναρχίσουμε, να μην χάσουμε ποτέ την ελπίδα. Ο Ιησούς προπορεύεται πάντα: στον σταυρό του πόνου, της μοναξιάς και του θανάτου, όπως και στην δόξα μιας ζωής που ανασταίνεται, μιας ιστορίας που αλλάζει, μιας ελπίδας που γεννιέται» τόνισε ο Αργεντινός πάπας.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos