Ισραήλ: Σε ρόλο «πυροσβέστη» το Σιν Μπετ

14 Μαϊος 2021 14:18

Επιστρατεύεται για να βάλει τέλος στις ταραχές μεταξύ Αράβων και Εβραίων

Η Υπηρεσία Εσωτερικής Aσφαλείας του Ισραήλ, Σιν Μπετ, επιστρατεύεται για να ηρεμήσει τα οξυμένα πνεύματα μεταξύ Αράβων και Εβραίων καθώς, τα τελευταία 24ωρα, έχουν ξεσπάσει ταραχές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Jerusalem Post», σε ανακοίνωσή του, το Σιν Μπετ υποστηρίζει ότι θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του για να αποτρέψει τα κρούσματα βίας μεταξύ Αράβων και Εβραίων.

«Το Σιν Μπετ θα εργαστεί για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τη διερεύνηση των περιστατικών μαζί με τη συνοριακή αστυνομία στις πόλεις και τις περιοχές που υφίστανται κλιμακούμενη βία για να αποτρέψουν τρομοκρατικές επιθέσεις...

«Σε πλήρη συνεργασία με την ισραηλινή αστυνομία, το Σιν Μπετ θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες σε θέματα αντιτρομοκρατίας εναντίον όλων όσοι προσπαθούν να βλάψουν Ισραηλινούς πολίτες , Εβραίους και Άραβες, έως ότου η ειρήνη επιστρέψει στους δρόμους της χώρας », εξηγεί ο διευθυντής του Σιν Μπετ, Ναντάβ Αργκαμάν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos