Στο Παρίσι ο Μέσι για να υπογράψει στην Παρί - Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς στο αεροδρόμιο

10 Αυγούστου 2021 17:47

O Λιονέλ Μέσι έφτασε το απόγευμα στο Παρίσι και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς έξω από το αεροδρόμιο Bourget - Χαιρέτησε το πλήθος φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι» - Εντός της ημέρας θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Παρί με ετήσιες απολαβές 35 εκατ. ευρώ

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της υπογραφής του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Αργεντινός άσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Παρισίου το απόγευμα της Τρίτης (10/8) λίγο πριν τις 17:00, με τους φίλους των Παριζιάνων να περιμένουν υπομονετικά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την άφιξή του.

Στην πρώτη του εμφάνιση, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά και εν μέσω αποθέωσης ο Μέσι χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους οπαδούς, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο 34χρονος αστέρας είναι να κατευθυνθεί προς το ιατρικό κέντρο, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή σελίδας στην καριέρα του. Ειδικότερα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το κλαμπ με ετήσιες απολαβές 35 εκατομμυρία ευρώ!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos