Πετάει η αγελάδα; Πετάει! Απίστευτο βίντεο με αερομεταφορά αγελάδων, κρεμασμένες από ελικόπτερο

29 Αυγούστου 2021 13:15

Απίστευτες πραγματικά εικόνες από τη Ελβετία, όπου έκαναν αεροματαφορά σε αγελάδες, με ελικόπτερο.

Σύμφωνα με το Reuters πριν λίγες ημέρες, στις 27 του μήνα, ελικόπτερα μετέφεραν 12 αγελάδες που βρίσκονταν σε ορεινό σημείο στις ελβετικές Αλπεις, σε χαμηλότερο υψόμετρο, κοντά στο Klausenpass. Τα 12 αυτά ζώα αντιμετώπιζαν κάποιους τραυματισμούς και δεν μπορούσαν να περπατήσουν την πλαγιά για να κατέβουν από το πιο ορεινό λιβάδι όπου είχαν μεταφερθεί για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Daily mail, οι αγρότες της περιοχής χρησιμοποίησαν ειδικά σχοινιά για να βοηθήσουν τις αγελάδες να προσγειωθούν με ασφάλεια και να μπουν στα ειδικά φορτηγά για να συνεχίσουν τα ταξίδι τους. Οι υπόλοιπες 1.000 αγελάδες του κοπαδιού θα κατέβαιναν από το αλπικό λιβάδι που βοσκούσαν το καλοκαίρι περπατώντας και θα μεταφέρονταν, εν συνεχεία, στην περιοχή Urnerboden, στο κεντρικό καντούνι του Uri για την ετήσια παρέλαση βοοειδών.

Ο αγρότης Jonas Arnold, όπως μεταφέρει η Daily Mail, εξήγησε η αερομετοφορά αγελάδων γίνεται όταν τα βοσκοτόπια είναι δύσκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο και υπάρχουν αγελάδες που έχουν κάποιο τραυματισμό και δεν μπορούν να περπατήσουν.

Μιλώντας στο Sky News και απαντώντας στις απορίες για το εάν και κατά πόσο φοβήθηκαν τα ζώα, είπε ότι ήταν μια σύντομη πτήση, μια μικρή απόσταση που έπρεπε να καλυφθεί με τη βοήθεια του ελικοπτέρου και ότι δεν πατατήρησε καμία διαφορά μεταξύ των αγελάδων που πέταξαν και των αγελάδων που περπάτησαν.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos