Μαλαισία: Ο όμιλος AirAsia θα δέχεται μόνο πλήρως εμβολιασμένους ενήλικες στις πτήσεις

06 Οκτωβρίου 2021 13:04

Η πτέρυγα του AirAsia Group Bhd της Μαλαισίας θα δέχεται μόνον πλήρως εμβολιασμένους ενήλικες στις πτήσεις της καθώς προετοιμάζεται να επαναλάβει τις εσωτερικές και εντέλει τις διεθνείς πτητικές της υπηρεσίες, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της.

«Η AirAsia Malaysia κατέστησε υποχρεωτικό μόνον οι πλήρως εμβολιασμένοι ενήλικες πελάτες να επιτρέπεται να επιβιβαστούν στις πτήσεις της, με άμεση ισχύ», αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της, στην οποία διευκρινίζει ότι αυτοί που είναι κάτω των 18 ετών και δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί πλήρως θα πρέπει να συνοδεύονται από μέλη των οικογενειών τους που θα είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Ο προϋπολογισμός της εταιρείας για να μετριασθούν οι συνέπειες από την πανδημία της COVID-19 βρίσκεται μεταξύ των πιο αυστηρών της βιομηχανίας.

 Η αεροπορική εταιρεία Qantas της Αυστραλίας ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα αξιώνει από τους επιβάτες της των διεθνών πτήσεων να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ενώ νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα η Air New Zealand ανακοίνωσε επίσης ότι θα ζητεί το ίδιο από τους επιβάτες της στις διεθνείς πτήσεις.

Η AirAsia, οι εργαζόμενοι της οποίας έχουν εμβολιαστεί πλήρως από τον Αύγουστο κατά της νόσου που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, αξιώνει επίσης από τους επιβάτες να κάνουν τσεκ-ιν μέσω της εφαρμογής της ώστε να μειώσει σημαντικά την φυσική επαφή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου και επιβίβασης στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με την ίδια

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos