Νορβηγία: Επίθεση τοξοβόλου στην πόλη Κόνγκσμπεργκ - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί, «ανοιχτό» το σενάριο τρομοκρατίας

14 Οκτωβρίου 2021 00:14

Πολλοί οι τραυματίες - Ο δράστης έχει συλληφθεί 

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν από έναν άνδρα που χρησιμοποιώντας ένα τόξο και βέλη εξαπέλυσε σήμερα επιθέσεις στην νορβηγική πόλη Κόνγκσμπεργκ.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη τόνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι αρχές θεωρούν ότι ο δράστης ενήργησε μόνος του.

Όπως μεταδίδουν νορβηγικά Μέσα, ο φερόμενος ως δράστης είναι ο Reiner Winklarson, ο οποίος μάλιστα είχε προαναγγείλει την πράξη του, ανεβάζοντας πριν από λίγες ημέρες βίντεο στο YouTube με τις ικανότητές του. Δείτε φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη: 

norway1
norway2
norway3


Ο αρχηγός της νορβηγικής αστυνομίας δήλωσε ότι ο άνδρας «έδρασε μόνος του». Ωστόσο, η νορβηγική αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, ούτε του τρομοκρατικού χτυπήματος, καθώς η έρευνα για τα κίνητρα του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έδρασε μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Coop Extra, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης Κόνγκσμπεργκ. Ο εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ επιβεβαίωσε ότι η επίθεση ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις; του καταστήματος και πρόσθεσε ότι όλοι οι υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos