Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση για τα δίδυμα στη 2η θέση με τα περισσότερα likes στο Instagram

30 Οκτωβρίου 2021 00:28

Το φαινόμενο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε κάθε «φράγμα» στο Instagram με τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της Τζορτζίνα Ροντρίγκες, με το post να ξεπερνά τα 27 εκατ. likes σε λιγότερο από μία μέρα και να γίνεται η 2η δημοφιλέστερη ανάρτηση ever

Η χαρμόσυνη ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκες ότι περιμένουν δίδυμα έγινε το απόλυτο viral στο διαδίκτυο το τελευταίο 24ωρο και προκάλεσε μέχρι και... ρεκόρ!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα καλωσορίσει σε μερικούς μήνες από σήμερα τα δύο νέα μέλη της προσεχώς οκταμελούς οικογένειάς του κι αυτό ήταν αρκετό για τους εκατομμύρια θαυμαστές του να του χαρίσουν άλλη μια κορυφή σε επίπεδο social media και Instagram.

 Αφού ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι με το δημοφιλέστερο post αθλητή κι εχοντας ήδη κατακτήσει το Νο1 του λογαριασμού με τους περισσότερους followers (306 εκατ., μόνο πίσω από το ίδιο το Instagram), ο CR7 μαζί με τη Χεορχίνα κατέχουν πια και τη φωτογραφία με τα περισσότερα likes για άνθρωπο στην ιστορία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 27 εκατ. likes σε λιγότερο από ένα 24ωρο!

 Έτσι, άφησε πίσω του τις αναρτήσεις διάσημων influencer και καλλιτεχνών όπως η Kylie Jenner, η Billie Eilish και η Ariana Grande και βρίσκεται στο all-time Νο2, πίσω από τη φωτογραφία ενός... αυγού. Πρόκειται για το παγκόσμιο viral-meme από τον Γενάρη του 2019, το οποίο εμπνεύστηκε ο Κρις Γκόντφρεϊ κι απεικόνιζε απλά ένα αυγό, συγκεντρώνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 55 εκατ. likes ως σήμερα!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos