Η Γαλλία επιβραβεύει τους νοσηλευτές των ΜΕΘ - Μπόνους 100 ευρώ το μήνα

28 Δεκεμβρίου 2021 13:10

Μπόνους 100 ευρώ το μήνα στους νοσηλευτές εντατικής θεραπείας θα δίνει η Γαλλία από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας Ζαν Καστέξ.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρωθυπουργός, η κίνηση αυτή θα γίνει προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει εξαντληθεί από την μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Πρόκειται για τη βελτίωση της ελκυστικότητας, της εκπαίδευσης, των προσόντων, των συνθηκών εργασίας στις μονάδες εντατικής θεραπείας, της αναγνώρισης των δεξιοτήτων όσων εργάζονται εκεί» είπε ο Καστέξ κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ΜΕΘ στο Κρετέιγ, κοντά στο Παρίσι.

Γαλλία: Σοκ με τα κρούσματα κορωνοϊού -Για πρώτη φορά πάνω από 100.000 μολύνσεις σε μία ημέρα
Το μπόνους έρχεται πριν από ένα ευρύτερο σύνολο μέτρων που θα παρουσιαστεί από τον υπουργό Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέρ Βεράν, για να περιορίσει τις ελλείψεις προσωπικού στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον κορωνοϊό.

Η ταχεία εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον έχει φέρει έναν αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων στη Γαλλία, ασκώντας επιπλέον πίεση στις μονάδες εντατικής θεραπείας στα δημόσια νοσοκομεία με τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει χθες νέα μέτρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos