Πόλεμος Ουκρανία: Ρωσική εντολή για επίθεση σε όλα τα μέτωπα

26 Φεβρουαρίου 2022 20:09

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε εντολή σε όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις της στην Ουκρανία, να προχωρήσουν σε μαζική επίθεση σε όλα τα μέτωπα.

Ρώσοι στρατιώτες πλησιάζουν στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια και στοχεύουν με ρουκέτες την περιοχή. Από την Μαριούπολη στα ανατολικά ως την Οδησσό στα δυτικά, τη Μελιτόπολη στο νότο και το Κίεβο στο βορρά όλα τα μέτωπα φλέγονται, ενώ ανακοινώθηκαν οι θάνατοι έξι Ελλήνων ομογενών στο Ντονέτσκ και ο τραυματισμός άλλων 6, μεταξύ αυτών κι ένα παιδί.
Καταδίκη και αποτροπιασμός από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών που επέδωσε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο πρέσβη. Συνολικά 19 άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 73 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντονέτσκ. «Θα πολεμήσουμε όσο χρειαστεί για να απελευθερώσουμε τη χώρα» διαμήνυσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Όπως έγινε γνωστό, η Γερμανία αποστέλλει 400 αντιαρματικά RPG στην Ουκρανία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos