ΗΠΑ και Γαλλία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από τη Ρωσία

27 Φεβρουαρίου 2022 23:10

Ταξιδιωτικές οδηγίες μετά την ανακοίνωση του σκληρού πακέτου από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους - Κλείνει ο εναέριος χώρος των 27 καρατών μελών της ΕΕ για τη Ρωσία

Μεγαλώνει το κύμα απομόνωσης κατά της Ρωσίας συνεχίζεται με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, μετά το σκληρό πακέτο που ανακοινώθηκε από τη Δύση, να προβαίνουν στην έκδοση ειδικών οδηγιών προς τους πολίτες.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να φύγουν «άμεσα» από τη Ρωσία λόγω του ότι σειρά χωρών έχουν κλείσει τον εναέριο χώρο τους για το Κρεμλίνο.

«Aυξανόμενος αριθμός αεροπορικών εταιρειών ακυρώνει πτήσεις από και προς τη Ρωσία και πολλές χώρες έχουν κλείσει τον εναέριο χώρο τους στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες. Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αναχωρήσουν άμεσα από τη Ρωσία», ανέφερε η πρεσβεία των ΗΠΑ σε ανακοίνωσή της.

«Η πρεσβεία των ΗΠΑ υπενθυμίζει στους πολίτες της ότι το επίπεδο ταξιδιωτικών οδηγιών για τη Ρωσία βρίσκεται στο ''Επίπεδο 4: Μην ταξιδεύετε''», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε επίσης ανακοίνωση για άμεση αναχώρηση όλων των πολιτών από τη Ρωσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos