Γερμανία: Σχεδόν 20.000 άτομα επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα -Το σημείο τριβής μεταξύ ομοσπονδίας-κρατιδίων

08 Μαϊος 2023 14:06

Σχεδόν 20.000 άτομα επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στη Γερμανία κατά το α' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία. Στο μεταξύ, η ενσωμάτωση των προσφύγων εξελίσσεται σε σημείο τριβής μεταξύ ομοσπονδίας και κρατιδίων.

Σύμφωνα με την έκθεση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, την οποία επικαλείται η εφημερίδα BILD, από τον Ιανουάριο έως και το τέλος Μαρτίου συνελήφθησαν στα σύνορα της Γερμανίας 19.627 παράτυποι μετανάστες, κατά 6.669 περισσότεροι από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

ού στο δάσος και η γυναίκα τον παράτησε δεμένο σε δέντρο

ΚΟΣΜΟΣ  05/05/2023  17:36
Γερμανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να αγοράσει 50 άρματα Puma -Ποια θα είναι η χρήση τους
Από πού μπαίνουν στην Γερμανία
Οι περισσότερες απόπειρες εισόδου καταγράφηκαν στα σύνορα με την Πολωνία, την Αυστρία και την Ελβετία. «Το μόνο που θα έφερνε πραγματική ανακούφιση αυτή τη στιγμή θα ήταν οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι κατά μήκος των συνόρων με την Πολωνία, την Τσεχία, την Αυστρία, τη Γαλλία και την Ελβετία», δήλωσε στην BILD ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Αστυνομικής Ένωσης (DPolG) Χάικο Τέγκατς.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί σύνοδος του καγκελάριου με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων, με θέμα την υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων από δήμους και κοινότητες. Κεντρικό σημείο διαφωνίας αποτελεί η χρηματοδότηση της διαδικασίας ενσωμάτωσης, αλλά και το πρόβλημα στέγης.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos