Επίλεκτη ομάδα του ισραηλινού στρατού κατέλαβε φυλάκιο και απελευθέρωσε ομήρους- Δείτε βίντεο από την επιχείρηση

13 Οκτωβρίου 2023 12:10

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που επίλεκτη ομάδα των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) ανακαταλαμβάνει στρατιωτικό φυλάκιο που είχε περάσει στα χέρια των ενόπλων της Χαμάς.

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έδωσαν στη δημοσιότητα δραματικά πλάνα από τη στιγμή που επίλεκτη μονάδα ανέκτησε τον έλεγχο ενός σημείου ελέγχου που είχε καταληφθεί από τη Χαμάς και ισχυρτίζονται ότι απελευθέρωσαν 250 ομήρους.

Το βίντεο από τις κάμερες σώματος που φορούσαν τα μέλη της επίλεκτης μονάδας Flotilla 13 δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Πέμπτης. Η μονάδα καταδρομέων του πολεμικού ναυτικού ειδικεύεται στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στο βίντεο, διακρίνονται σώματα στο πάτωμα ενός σκοτεινού δωματίου. Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ομήρους ή τρομοκράτες. Σε ένα άλλο δωμάτιο, μια ομάδα ανθρώπων φαίνεται να στέκεται όρθια όταν εισέρχονται πιθανότατα όμηροι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos