Η Aegean ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το Ισραήλ

02 Αυγούστου 2024 19:52

Η Aegean Airlines ανακοίνωσε πως ακυρώνονται επ’ αόριστον όλες τις πτήσεις από και προς το Ισραήλ, εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

Μετά τις ακυρώσεις πτήσεων προς τη Βηρυτό του Λιβάνου, η Aegean ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής (02/08) πως διακόπτεται μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση οιαδήποτε αεροπορική σύνδεση με το Ισραήλ, στον απόηχο των πρόσφατων ανησυχητικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή κι ενόσω μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και της Χαμάς για 301η μέρα.

Όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, όλες οι πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Αθήνα και αντιστρόφως έχουν ακυρωθεί για το επόμενο τριήμερο τουλάχιστον, ενώ, αναμένεται να προσγειωθεί η απογευματινή πτήση από το «Μπεν Γκουριόν» προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Κανονικά πραγματοποιήθηκαν οι δύο προγραμματισμένες για σήμερα (02/08) πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Αθήνα των 05:00 και 13:55, όπως και τα δύο δρομολόγια από Αθήνα προς Τελ Αβίβ των 08:20 και 10:55. Αντιθέτως, ακυρώθηκε η βραδινή πτήση των 23:55.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos