Συντριβή αεροπλάνου στο Σάο Πάολο: Νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες -«Βούτηξε» σχεδόν 4.000 πόδια σε 2 λεπτά

Νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους της εταιρείας Voepass που συνετρίβη στην πόλη Βινιέντο του Σάο Πάολο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος.

Το δικινητήριο ATR-72, που εκτελούσε πτήση από το Κασκαβέλ της πολιτείας Παρανά με προορισμό το αεροδρόμιο Γκουαρούλος στο Σάο Πάολο, συνετρίβη στην πόλη Βινιέντο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Voepass, στο αεροσκάφος επέβαιναν 58 ταξιδιώτες και 4 μέλη πληρώματος.


Βίντεο: Η στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους στο Σάο Πάολο
Σε βίντεο που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα καταγράφεται η ανεξέλεγκτη περιδίνηση του μοιραίου αεροσκάφος και η συντριβή του στο έδαφος.

Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.


Σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε ότι το δυστύχημα είναι «πολύ θλιβερό. Όλη μου η αλληλεγγύη στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων».

Σάο Πάολο: «Ακούστηκε σαν να έπεφτε μέσα στο σπίτι μου», είπε κάτοικος της περιοχής
Όπως μεταδίδει ο Guardian, επικαλούμενος τον ιστότοπο Flight Radar, το αεροπλάνο ταξίδευε στα 17.000 πόδια, αλλά βούτηξε 4.000 πόδια μέσα σε δύο λεπτά και στη συνέχεια χάθηκε το σήμα GPS.

Βίντεο στα social media αποτύπωσε τη στιγμή της πτώσης και το σύννεφο μαύρου καπνού που υψώθηκε στο σημείο.

Σε άλλα βίντεο φαίνονται συντρίμμια να φλέγονται και οι Αρχές να φτάνουν στο σημείο.

Στην ιστοσελίδα UOL, η Άνα Λούτσια ντε Λίμα, κάτοικος ενός κοντινού συγκροτήματος κατοικιών, δήλωσε ότι ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που «ακούστηκε σαν να έπεφτε μέσα στο σπίτι μου… Η πρώτη έκρηξη ήταν ισχυρή, ήδη έβγαινε μαύρος καπνός, και στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές ακόμη εκρήξεις».

 

saopaolo1

saopaolo2

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos