Αλβανία: Μετατράπηκε σε "ρινγκ" η συναυλία του Αργυρού - Άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα στο κοινό

Ένας εκ των δραστών έχει ταυτοποιηθεί από τις αλβανικές Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων εμπλεκομένων

Ένας άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού στην παραλιακή περιοχή της Παλάσας στην Αλβανία το Δευτέρα (26.08), όπου δύο άτομα αναζητούνται από τις Αρχές μετά το βίαιο επεισόδιο.

Σύμφωνα με το himara.gr, δύο άτομα ηλικίας 49 και 28 ετών, επιτέθηκαν με αντικείμενα σε έναν 42χρονο, προκαλώντας του τραυματισμούς. Ο καβγάς περιέλαβε αρκετά άτομα, όπως φαίνεται και από τα βίντεo που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους, γρονθοκοπούσαν έναν άντρα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο:

Σε κάποιο σημείο, ένας άλλος άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Ο ένας από τους δράστες έχει ήδη ταυτοποιηθεί μέσω των βίντεο ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και των άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos