Travel+Leisure: Οι 10 καλύτεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί για φθινοπωρινή απόδραση της τελευταίας στιγμής Κύριο

Για κάποιους, οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί είναι ιδανικοί κυρίως για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, οι ορδές τουριστών και οι υψηλές τιμές, ωστόσο, μπορεί να κάνουν κάποια μέρη απλησίαστα για τους περισσότερους.

Σύμφωνα με την συντάκτρια Lydia Mansel του Travel+Leisure, όμως, το φθινόπωρο είναι μια από τις καλύτερες περιόδους για να κάνεις ευρωπαϊκές διακοπές με χαμηλότερες τιμές, λιγότερο κόσμο και αρκετά ευχάριστο καιρό.

«Μαζί με το Λονδίνο και το Παρίσι, η Ευρώπη έχει δεκάδες άλλους προορισμούς για να τσεκάρετε πριν φτάσει ο χειμώνας, είτε σκοπεύετε να σχεδιάσετε μια απόδραση στην πόλη της τελευταίας στιγμής, ένα ταξίδι στην παραλία ή μια απόδραση στο βουνό», αναφέρει η ίδια.

Η ίδια μοιράστηκε, έτσι, τους 10 καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για μια φθινοπωρινή απόδραση της τελευταίας στιγμής.

Ανάμεσα στα μέρη της Ευρώπης που προτείνει για διακοπές το φθινόπωρο, είναι, όπως είναι φυσικό, και η Ελλάδα.

Η Ελλάδα και τα νησιά στους καλύτερους προορισμούς για το φθινόπωρο
«Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, αλλά τα ελληνικά νησιά σε όλο το Αιγαίο και το Ιόνιο συνεχίζουν να καλούν τους ταξιδιώτες μέχρι το φθινόπωρο. Η Ελλάδα τείνει επίσης να είναι πιο προσιτή και λιγότερο συνωστισμένη αυτή την εποχή του χρόνου, οπότε θα έχετε επιλογή για το πού να πάτε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Πάρος είναι ένα από τα αγαπημένα της νησιά και συνιστά να την αντιμετωπίσετε ως βάση για περαιτέρω εξερεύνηση. «Αφού περάσετε μερικές μέρες στις δύο κύριες πόλεις του νησιού, την Παροικιά και τη Νάουσα, προγραμματίστε ολιγοήμερες εκδρομές σε κοντινά νησιά όπως η Αντίπαρος, η Νάξος και η Μύκονος», προτείνει συγκεκριμένα.

mykonos.jpg


Οι 10 καλύτεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί για φθινοπωρινή απόδραση της τελευταίας στιγμής:
Ρώμη
Μαδέρα
Σαρδηνία
Κοπεγχάγη
Ίμπιζα
Highlands της Σκωτίας
Νορβηγία
Νότιο Τιρόλο
Γαλλική ριβιέρα
Ελλάδα

iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos