Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Συναγερμός στο Τελ Αβίβ για τρομοκρατική επίθεση - Τέσσερις νεκροί και εννιά τραυματίες

01 Οκτωβρίου 2024 20:07

Φλέγεται η Μέση Ανατολή. Την ώρα που το Ιράν εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ, τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/10) σε στάση του τραμ στη Τζάφα, στο νότιο Τελ Αβίβ.

Οι πρώτες αναφορές μιλούν για τέσσερις νεκρούς, τέσσερις σοβαρά τραυματισμένους και πέντε ελαφρά τραυματίες κατά την επίθεση. Οι δράστες εξουδετερώθηκαν.

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει δύο τρομοκράτες, ένας από τους οποίους είχε στα χέρια του αυτόματο όπλο.

Οι δράστες βγήκαν μέσα από τον συρμό του τραμ και φαίνονται στο βίντεο να πυροβολούν κατά ενός άνδρα, που ήταν πεσμένος στο έδαφος. Στην ίδια φωτογραφία φαίνονται και μέσα στο τραμ επιβάτες να βρίσκονται στο δάπεδο, δίχως να ξέρουμε αν έχουν πυροβοληθεί, ή αν έπεσαν κάτω για να καλυφθούν από τις σφαίρες.

Η Jerusalem Post αναφέρει ότι οι δύο τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας. Είναι πιθανόν ότι άλλος ένας τρομοκράτης είναι παρών στην περιοχή, έχοντας σαν αποστολή να λειτουργήσει ως κάλυψη στους δύο δράστες.

Σε οπτικό υλικό φαίνονται και άλλα άτομα να κείτονται στο έδαφος, τραυματίες ή πιθανόν και νεκροί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos