Οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί για το 2025 -Ανάμεσά τους και η δική μας "Πάρος" Κύριο

Η American Express Travel ανακοίνωσε την ετήσια λίστα Trending Destinations, παρουσιάζοντας τους 10 πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2025. Ανάμεσα στους 10 τοπ προορισμούς και η δική μας «Πάρος».

Ο κατάλογος βασίζεται σε ταξιδιωτικές κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη της κάρτας American Express, τα οποία αποτελούνται κυρίως από τους millennials και τη Gen Z, καθώς και σε πληροφορίες από το δίκτυο ταξιδιωτικών συμβούλων της Amex Travel, σύμφωνα με το USA TODAY.

brisbane

Oι δέκα πιο δημοφιλείς προορισμοί για το 2025
Μπρισμπέιν, Αυστραλία

Το Μπρίσμπεϊν, που βρίσκεται ανάμεσα στις ακτές Gold Coast και Sunshine Coast, συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στις φυσικές ομορφιές με μια ζωντανή αστική ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν ένα καταφύγιο κοάλα και στη συνέχεια να επισκεφθούν τη μοναδική παραλία της Αυστραλίας στο κέντρο της πόλης (ναι, είναι τεχνητή).

britanny


Βρετάνη, Γαλλία

Η Βρετάνη, που βρίσκεται στο δυτικότερο τμήμα της Γαλλίας, προσφέρει απόκρημνες ακτές, μερικές από τις παλαιότερες αρχιτεκτονικές στον κόσμο και γοητευτικά ψαροχώρια - πράγμα που σημαίνει τα πιο φρέσκα θαλασσινά. Από τους βράχους της Ροζ Γρανιτικής Ακτής μέχρι τα μεσαιωνικά δρομάκια του Saint-Malo, η Βρετάνη προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φύσης, πολιτισμού και παράδοσης.

paros popular

Πάρος, Ελλάδα

Ενώ τα πλήθη μπορεί να συρρέουν στην Αθήνα και τη Σαντορίνη, η Πάρος προσφέρει μια πιο απομονωμένη απόδραση. Το ελληνικό νησί φιλοξενεί πάνω από 30 παραλίες και τον περίφημο Βυζαντινό Δρόμο, ένα αρχαίο μονοπάτι πεζοπορίας που χρονολογείταιμια χιλιετία πριν. Ακόμα καλύτερα, απέχει μόλις 40 λεπτά πτήσης ή τρεις ώρες με το πλοίο από την Αθήνα.

franchhoek


Franschhoek, Νότια Αφρική

Το Franschhoek απέχει μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Κέιπ Τάουν και είναι ο τέλειος προορισμός για καλοφαγάδες και οινόφιλους. Με σχεδόν 50 αμπελώνες, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιδοθούν σε ξεναγήσεις και γευσιγνωσίες. Η πόλη έχει γαλλικές ρίζες, γεγονός που έχει οδηγήσει σε μια σειρά από μπιστρό και εστιατόρια που σερβίρουν τυριά και πολλά άλλα.

koh samui 1

Koh Samui, Ταϊλάνδη

Ως το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης, το Koh Samui διαθέτει μερικές από τις πιο γραφικές παραλίες, ιδανικές για τους ταξιδιώτες που θέλουν να χαλαρώσουν. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πεζοπορίες με καταρράκτες ή να κάνουν καταδύσεις στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ang Thong.

macao
Μακάο, Κίνα

Το Μακάο, που συχνά θεωρείται το «Λας Βέγκας της Ασίας», έχει έντονη νυχτερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένων τεράστιων καζίνο που αναμειγνύονται με τον πολιτισμό και την ιστορία. Βρίσκεται στη νότια ακτή της Κίνας, το Μακάο έχει πορτογαλική επιρροή που φαίνεται στη γαστρονομική του σκηνή και στην Παλιά Πόλη του, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

moab

Moab, ΗΠΑ

Βάλτε τις μπότες σας και ετοιμαστείτε για πεζοπορία γιατί το Moab είναι η χώρα των θαυμάτων για τους λάτρεις της υπαίθρου. Η πόλη της Γιούτα βρίσκεται ανάμεσα σε πέντε εθνικά πάρκα, προσφέροντας πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, αναρρίχηση και άλλες υπαίθριες περιπέτειες.

nikko


Νίκκο, Ιαπωνία

Σε απόσταση δύο ωρών με το τρένο από το Τόκιο, το Νίκκο είναι γεμάτο πολιτισμό και ιστορία που χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του 700. Το Εθνικό Πάρκο Νίκκο αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν θερμές πηγές, καταρράκτες, λίμνες και αρχαίους ναούς.

sao paulo

Σάο Πάολο, Βραζιλία

Ως μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, το Σάο Πάολο προσφέρει πολλά στους ταξιδιώτες, από μουσεία μέχρι πάρκα και μια ζωντανή κουλτούρα φαγητού.

sun valley


Sun Valley, ΗΠΑ

Το Sun Valley του Άινταχο είναι μια διάσημη και γραφική πόλη-θέρετρο χωμένη μέσα στα Βραχώδη Όρη. Η πόλη είναι ιδανική για χειμερινά σπορ, πεζοπορία, περιήγηση και ορεινή ποδηλασία κατά τους θερμότερους μήνες. Μετά από μια κουραστική μέρα στα βουνά, οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν στις κοντινές θερμές πηγές.

economistas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos