×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Φίλες και Φίλοι,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε κατ' αρχάς να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες του Ν. Αιγαίου  που μας τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σημερινό δελτίο τύπου η δημοτική παράταξη του Δήμου Πάρου «Κίνηση Ενεργών Πολιτών, Οικολογία - Συμμετοχή - Αλληλεγγύη» αναφέρεται

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ηλίας Ψινάκης πήρε το μικρόφωνο, και με την άνεση που κανείς άλλος κάτοικος του Μαραθώνα δεν θα μπορούσε να έχει ποτέ, έπαιξε τα βλέφαρα στην κάμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο δυναμικό του ΕΚΑΒ εντάχθηκε και τυπικά από χθες το σύνολο των πρώην οδηγών των νοσοκομείων του ΕΣΥ που είχαν τεθεί σε πρόγραμμα κινητικότητας-διαθεσιμότητας από τις 8 Απριλίου 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία Art-Athina γεμάτη κόσμο! Τους 35.000 επισκέπτες ξεπέρασε η φετινή 19η διοργάνωση, δίνοντας για ακόμη μία χρονιά μήνυμα αισιοδοξίας στους διοργανωτές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ δεν είναι φυσικά υποψήφια για μία θέση σε Ευρωβουλή, Κομισιόν ή κάποιο άλλο όργανο της ΕΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Apple και Google αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον μεταξύ τους δικαστικό «πόλεμο» για την παραβίαση πατεντών που αφορούν τεχνολογίες για τα smartphone.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos