Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Πέμπτος με 31.40.20 τερμάτισε ο Γιώργος Μίνο στα 10.000 μέτρα του πανελληνίου πρωταθλήματος Αντρών. Η επίδοση του Γιώργου είναι ατομικό του ρεκόρ και φυσικά ρεκόρ συλλόγου καθώς το προηγούμενο κατείχε από το 2014 ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος με 32.41.62 από το αντίστοιχο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Νέων της Ο.ΠΑ.Σ γνωστοποίει την ταυτότητα δράσης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα προβλήματα που δημιουργεί στις Κυκλάδες η έλλειψη ασθενοφόρων και προσωπικού του ΕΚΑΒ, ειδικότερα κατά την τουριστική περίοδο, όπου η αύξηση των περιστατικών επείγουσας μεταφοράς είναι κατακόρυφη, συζήτησαν με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νικόλαο Παπαευσταθίου, οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων Σγαρδέλης & Σία Ο.Ε. είναι κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOS ενόψει του καλοκαιριού για τους άνδρες και κυρίως για τους νέους (15 με 35 χρόνων) εκπέμπουν οι ανδρολόγοι-ουρολόγοι καθώς την περίοδο αυτή έχουμε κατακόρυφη αύξηση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτά τα παιδιά «δέσανε» από την πρώτη στιγμή. Και μιλάω φυσικά για τη Μαρία Μπεκατώρου και το Χρήστο Χολίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015 15:00

Hellenic Match Racing Tour Παρος 2015 - Ημέρα 3η

Με τον πλέον συναρπαστικό τρόπο, όπως άλλωστε ξεκίνησε, έπεσε η αυλαία των αγώνων στον δεύτερο σταθμό του φετινού Hellenic Match RacingTour,που ολοκληρώθηκε στον γραφικό κόλπο της Παροικιάς στην Πάρο. Το όμορφο νησί των Κυκλάδων, αποδείχτηκε γούρικο για την ομάδα της HellenicPolice, η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά στη συνολική παρουσία της στη διοργάνωση, στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στον τελικό, ο ΑλέξανδροςΤαγαρόπουλος και το πλήρωμά του, έκαναν την ανατροπή, καθώς αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από την περυσινή νικήτρια του αγώνα της Πάρου,Solgar Ursa Minor, εντούτοις, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 και να καταλάβουν την 1η θέση.

Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε η Nespresso VMG Team του Παναγιώτη Μάντη, η οποία νίκησε στον μικρό τελικό με 2-0 την Dark n Stormy-Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη. Η τελευταία ήταν η μεγάλη χαμένη της 3ης και τελευταίας ημέρας των αγώνων. Ο Στρατής Ανδρεάδης και το πλήρωμά του, αν και αήττητοι στην προκριματική φάση, επέλεξαν ως πρώτοι της βαθμολογίας να αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία όμως ηττήθηκαν. Στον έτερο ημιτελικό, η περυσινή νικήτρια ομάδας στον αγώνα της Πάρου, Solgar Ursa Minor, αντιμετώπισε αυτή της NespressoVMG Team. Ο Ιάσονας Σπανομανώλης και το πλήρωμά του, ήταν αυτοί που πήραν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό, επικρατώντας με 2-1 στις νίκες της ομάδας του Παναγιώτη Μάντη.

Την 8άδα του δεύτερου αγώνα του Hellenic Match Racing Tour 2015 συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Tsoulfas Sailing Team, Rebuild Construction,Duendeκαι NCTh.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο ακριτικό Καστελλόριζο, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 23 Μαΐου, ως μια κίνηση πολλαπλών συμβολισμών, σε μια περίοδο κατά την οποία ο νησιωτικός χώρος στοχοποιείται και διασύρεται, ενώ η νησιωτικότητα παύει να υφίσταται ακόμη και ως έννοια, στην χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό κατοικημένων νησιών στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει εμπεδώσει την αξία που έχει το εθνικό πολιτιστικό κεφάλαιο. Ένα κεφάλαιο για το οποίο όλοι επιχαίρουν και νιώθουν υπερήφανοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η δράστιδα μετέφερε στις αποσκευές της περίστροφο «replica»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos