Παρασκευή, 08 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Με όλα τα αστέρια του μετέχει ο ΑΟΜυκόνου στους διασυλλογικούς αγώνες της Άνδρου αυτό το διήμερο, 9-10 Μαίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

H Εγκατάσταση Εξυγίανσης Νερού (Μονάδα Αφαλάτωσης) στο Μέριχα της Κύθνου, μετά και το πέρας των δοκιμαστικών κύκλων λειτουργίας, έχει πλέον τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δειλά – δειλά η θερινή τουριστική σεζόν ξεκινά για την Πάρο και μαζί της κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σκάφη αναψυχής στη μαρίνα της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πιο «νόστιμο» φεστιβάλ της Αθήνας, το Athens Food Festival, που ανοίγει τις πύλες του σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φιλοδοξώντας να "κλέψει" τις εντυπώσεις με μια μεγάλη γκάμα ντόπιων παραδοσιακών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φιλοξένησε για τρείς μέρες ομάδα Ιταλών δημοσιογράφων μελή του Συνδέσμου Δημοσιογράφων Τουρισμού "NEOS"(www.neosnet.it), στο πλαίσιο τουριστικής προώθησης και προβολής του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθές, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ" Ν. Νάξου 57, 45χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου στα πλαίσια της εφαρμογής του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 Α') «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015 ημερομηνία που ορίζεται και ως καταληκτική για την υπαγωγή στη ρύθμιση (άρθρο 6 παρ. 1 Ν. 4321/2015).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεδομένης της δεινής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, κυρίως σε ό,τι αφορά την στελέχωσή του, όπως περιγράφεται και στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Σύρου (ΕΙΝΟΣ), και εν μέσω κινητοποιήσεων των ιατρών του νοσοκομείου, οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Συρμαλένιος, Α.Συρίγος και Ν.Μανιός, πήραν την πρωτοβουλία και απευθυνόμενοι προς τον Υπουργό Υγείας, κ.Π.Κουρουμπλή, τον Αναπληρωτή Υγείας, κ. Α.Ξανθό και τον γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, κ.Γ.Μπασκόζο, απέστειλαν στις 6/5/2015 σχετικό υπόμνημα, με το οποίο κοινοποιούν την επιστολή της ΕΙΝΟΣ και ζητούν να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Υπουργείο με την παρουσία εκπροσώπων του νοσοκομείου, της διοίκησης, καθώς και του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, προκειμένου να συζητηθούν τα φλέγοντα προβλήματα του Νοσοκομείου Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

6η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου στην αίοθουσα συνεδριάσεων του Δημτοικού Κασταστήματος την Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 19:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 13η Μαΐου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos