Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Με κεντρικό μήνυμα «Το αίμα μάς ενώνει όλους», γιορτάζετε κι εφέτος την Τετάρτη 14 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Αυτήν την ημέρα τιμάται διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ιταλικές και οι ισπανικές πόλεις μαγεύουν όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Αυτό δείχνει τουλάχιστον η βαθμολογία που έβαλαν όταν το Travel+Leisure τους ζήτησε να αξιολογήσουν τους καλύτερους προορισμούς στη «γηραιά» ήπειρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 13/06 η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα 23χρονος ημεδαπός από στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου εντός του οικείου λιμένα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα καινούριο, νέο ασθενοφόρο, εξοπλισμένο με σύγχρονες δυνατότητες παροχής αρωγής σε συμπολίτες μας που χρήζουν άμεσης διακομιδής, έρχεται σε ελάχιστες ημέρες στην Πάρο και συγκεκριμένα στην δικαιοδοσία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση απέσπασε το παριανό κρασί του Γεώργιου Μωραϊτη «Λευκό του Νησιού 2016» στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων που διεξήχθη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 27 – 29 Μαίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μαμή της Άνδρου, μία γέννα, τρία ελικόπτερα, και ένα κερί στη Παναγιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε ανα λυτικά τις εκδηλώσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πρόδρομος Πάρου, ένα από τα γραφικότερα χωριά του νησιού, γιορτάζει στις 23 και 24 Ιουνίου διοργανώνοντας διήμερες πανηγυρικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εορτής του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφού λάβαμε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα επί της οδού Μεγαλόχαρης 24, τη Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 07:30 απογευματινή, σε τακτική συνεδρίαση, για να ληφθούν αποφάσεις, επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos