Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Πρώτη ημέρα σήμερα 15 Σεπτεμβρίου της μεγάλης τριήμερης γιορτής της Ναυτοσύνης που πραγματοποιείται στη Νάουσα της Πάρου μέχρι τις 17 Αυγούστου και στο λιμάνι του οικισμού, έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα εντυπωσιακότατα σκαριά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για μια ακόμη φορά ανάμεσα σε πολλές άλλες, πλάνα που κατέγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα parianostypos.gr προβλήθηκαν σε δημοφιλή εκπομπή μεγάλου, πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-A/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Νάξου 53, 54χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση εξάγεται αν παρατηρήσει κανείς τα αριθμητικά στοιχεία των μηνιαίων ποσοτήτων απορριμμάτων που εκφορτώθηκαν στον Χ.Υ.Τ.Α. Πάρου σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -100- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -750- γραμμαρίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έργων προς ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους θα αρχίσουν να αποκτούν σταδιακά οι κάτοικοι της Ευρώπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Οζώδης Δερματίτιδα είναι ιογενής νόσος των βοοειδών (συμπεριλαμβανομένων των ειδών βουβαλιών, βίσωνα, κ.τ.λ.), υποχρεωτικής δηλώσεως. Ο υπεύθυνος ιός ανήκει στην οικογένεια των ιών της ευλογιάς (Poxviridae), όπως του προβάτου. Η νόσος πρωτοεμφανίστηκε στη χώρα μας τον Αύγουστο του 2015,προερχόμενη από την Τουρκία, σε εκτροφές αγελαίων βοοειδών με έδρα στο Δέλτα του Έβρου και εξαπλώθηκε σταδιακά στο εσωτερικό της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και την Παρασκευή (15/09) επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δεύτερος ημιτελικός του Eurobasket, Ρωσία - Σερβία, με την Σλοβενία να... περιμένει ήδη στον τελικό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να βρίσκετε τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στο Livescore μας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέος ισχυρός καύσωνας για την εποχή είναι προ των πυλών και έτσι θα περάσουμε την Κυριακή, τη Δευτέρα και ίσως και την Τρίτη με θερμοκρασίες που σχεδόν θα αγγίξουν τους 40°C, και στην ανατολική και στη νότια Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos