Πλάνα του psts.gr προβλήθηκαν σε εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού! (Βίντεο)

15 Σεπτεμβρίου 2017 18:16

Για μια ακόμη φορά ανάμεσα σε πολλές άλλες, πλάνα που κατέγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα parianostypos.gr προβλήθηκαν σε δημοφιλή εκπομπή μεγάλου, πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού.

Συγκεκριμένα η πρωινή εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του τηλεοπτικού καναλιού ΕΨΙΛΟΝ με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη προέβαλε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου εικόνες από το Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» (Σίφνος 7 – 9 Σεπτεμβρίου 2017) που είχαν αναρτηθεί από το parianostypos.gr. Και ασφαλώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζωντανές εικόνες της τοπικής επικαιρότητας μεταδόθηκαν από μεγάλα ειδησεογραφικά sites ή τηλεοπτικούς σταθμούς με πρωτογενή πηγή πληροφόρησης το parianostypos.gr.

Είναι γνωστό ότι η αξιοπιστία, η εγκυρότητα και η αμεροληψία του psts.gr, το έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια ως πρωτογενή πηγή ενημέρωσης για όλα τα μεγάλα πανελλήνια μέσα ενημέρωσης.
Το psts.gr θα συνεχίσει αταλάντευτα να υπηρετεί την σοβαρή, υπεύθυνη, άμεση και έγκυρη ενημέρωση που το καθιέρωσε στην συνείδηση του κόσμου και το κατέταξε στην κορυφαία θέση.

Και για μια ακόμη φορά, όλοι εμείς στο psts.gr σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με σεβασμό το λειτούργημα της δημοσιογραφίας όπως άλλοτε πράξαμε τόσα χρόνια.

Όλοι εμείς στο psts.gr σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανταπόκριση και στήριξή σας!

Ευχαριστούμε το φωτογράφο Γιάννη Κοντό για την πολύτιμη βοήθεια του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos