Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου θα πρέπει να δηλώσουν όλοι όσοι διαθέτουν ακίνητα με βραχυχρόνια μίσθωση μέσω ψηφιακών πλατφορμών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΑΔΕ ετοιμάζει μπαράζ ελέγχων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσο κοντά είμαστε στο να μπορούμε να πούμε πως ο καρκίνος δεν είναι πια μια θανατηφόρα ασθένεια; Σύμφωνα με Έλληνα ογκολόγο, πιο κοντά από όσο θα φανταζόσασταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 25/11/2018 και από τα δυτικά, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες ενδέχεται τοπικά να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, αλλά και χιόνια στα ορεινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια αθλητική εκδήλωση στην οποία πήραν μέρος μικροί μαθητές και μαθήτριες της Πάρου, τίμησε το νησί την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο πλοίο που είχε φτιάξει ανθρώπινο χέρι ως τις αρχές του 20ου αιώνα βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι, τον Απρίλιο του 1912, σωστά;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Αρχίλοχος» θα διοργανώσει το καθιερωμένο 27Ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018. Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα είναι ανοικτό το Σάββατο από τις 10 π.μ μέχρι τις 14:00 μ.μ και από τις 17.00 μ.μ μέχρι τις 21.00 και την Κυριακη από τις 10.00 μ.μ μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 π.μ μέχρι τις 22.00 π.μ. Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον περασμένο Μάη πραγματοποιήθηκε στη Σέριφο το 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών με θέμα την Βία κατά των γυναικών. Για πρώτη φορά, επιλέχθηκε ένα τέτοιο «βαρύ» θέμα σε ένα συνέδριο που εδώ και χρόνια πλέον φέρνει γυναίκες από όλα τα Κυκλαδονήσια κοντά για 3-4 μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 15:03

Στοίχημα: Μπορεί το διπλό ο Άρης (video)

Κυριακή (25/11) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο, έτσι έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχουμε δει όλων των ειδών τα ξενοδοχεία. Αλλά πολυτελές ξενοδοχείο μέσα σε εγκαταλελειμμένο λατομείο, ομολογουμένως δεν έχουμε ξανακούσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπές στον τρόπο εξέτασης των υποψήφιων οδηγών και δυνατότητα κτήσης διπλώματος οδήγησης και από 17χρονους φέρνει το νέο νομοσχέδιο του υπ. Μεταφορών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos