Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι ο ιατρός, ειδικότητας Νευρολόγος, κ. Γιαννούλης Μανωλάς, θα επισκεφτεί την Πάρο προς εξέταση όσων ενδιαφέρονται για θεώρηση διπλωμάτων οδήγησης του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 και ώρα 11π.μ. - 2μ.μ.στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιχείρησε να πουλήσει κάνναβη σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον αγοραστή. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -15,5-γραμμαρίων. Ο δράστης κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε σθεναρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 27χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των οδηγών που διασχίζουν τον Περιφερειακό της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναυτικό ατύχημα προκλήθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Αλυκής όταν τουριστικό σκάφος με δύο Έλληνες επιβαίνοντες, κατόπιν επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε σε πλοιάριο ονόματι "ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ" στο οποίος ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διήμερο 16 - 17 Ιουλίου, πρόκειται να λάβουν χώρα στην Αντίπαρο λαμπρές θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της εορτής της Αγ. Μαρίνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοτ-τα, που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 31χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε πρανές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον ελαφρύ της συνεπιβάτιδας, η οποία διακομίστηκε στο Κ.Υ. Μυκόνου, όπου νοσηλεύεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοτ-τα, που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 20-7-2018 ώρα 09.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρέθηκαν πολλές υψηλές προσωπικότητες στο τουρνουά μπιτς Βόλεϊ που έγινε στην Ίο και ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία σήμερα το απόγευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos