Διήμερες πανηγυρικές θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της εορτής της Αγ. Μαρίνας στην Αντίπαρο

16 Ιουλίου 2018 13:31

Το διήμερο 16 - 17 Ιουλίου, πρόκειται να λάβουν χώρα στην Αντίπαρο λαμπρές θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της εορτής της Αγ. Μαρίνας.


Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγ. Μαρίνας από τον Ενοριακό Ναό ναό Αγ. Νικολάου στον Ιερό Ναό Αγ. Μαρίνας. Στις 20:00 της ίδιας ημέρας θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός ενώ στις 21:30 θα ξεκινήσουν εορταστικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο χώρο εκδηλώσεων στο λιμάνι από το χορευτικό τμήμα του Δήμου Αντιπάρου. Θα ακολουθήσει μεγάλο νησιώτικο γλέντι.

Την Τρίτη τώρα 17 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής, στις 07: 30 το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγ. Μαρίνας από τον ομώνυμο εορτάζοντα Ναό στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου σε άσφαλτο με εκκίνηση από το λιμάνι, 10 χιλιομέτρων για αθλητές και 2 χιλιομέτρων για μικρούς και μεγάλους. Ο τερματισμός θα γίνει στην Αγ. Μαρίνα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos