Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Το βιβλίο του Νίκου Λεβογιάννη «ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ» παρουσιάστηκε σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Νάξο, στην π. Σχολή Ουρσουλινών, στο κάστρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Σείστηκε" από κόσμο η παραλία του Αμπελά το βράδυ του Σαββάτου 11 Αυγούστου όταν στον πανέμορφο χώρο του "Άσπρο" πλάι στο κύμα που φημίζεται για την διοργάνωση των καταπληκτικότερων live εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, έδωσε μια συναρπαστική συναυλία ο υπερ - ταλαντούχος συνθέτης και τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουσμένες στο υπέροχο φως στο Αιγαίο σαν κατάλευκα περιστέρια που μετεωρίζονται μεταξύ του ξερού τοπίου και του γαλάζιου ουρανού, περιβεβλημένες με ιστορίες, θρύλους και τοπικές παραδόσεις αιώνων, ξεπροβάλλουν ως λαμπρά ιερά στολίδια οι πάμπολλες εκκλησίες και ξωκλήσια των Κυκλάδων αφιερωμένα στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του καθυστερημένου κατάπλου στο λιμένα του Πειραιά, σε συνδυασμό με την ανάγκη πετρέλευσης , το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ αναμένεται να συνεχίσει τα δρομολόγια του ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι χθες, 12/08/2018 και ώρα 23:00, υπήρξε μεγάλη βλάβη στον κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό της Παροικιάς. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των συνεργείων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και των Συνεργατών της, έγινε εφικτή η αποκατάσταση της ζημιάς περί τις 04:00 σήμερα το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανασχηματισμός και έξοδος από τα μνημόνια: Γράφει και σβήνει ονόματα ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να σχηματίσει τη νέα εκλογική κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκλονίζουν τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος για τους πνιγμούς στις ελληνικές παραλίες φέτος το καλοκαίρι, αφού έχουν ξεπεράσει τους 180.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά για Μύκονο, Νάξο και Θήρα - Αυτή τη στιγμή πλέει με μειωμένη ταχύτητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κακόβουλοι χάκερ θα μπορούσαν, επίσης, να σκοτώσουν κάποιον παραβιάζοντας εξ αποστάσεως κάποια εμφυτευμένη ιατρική συσκευή όπως ο βηματοδότης ή η αντλία ινσουλίνης

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στόχος του Ερντογάν όσοι θεωρείται ότι εξυπηρετούν την επίθεση κατά της τουρκικής οικονομίας - Το υπ. Εσωτερικών ανακοίνωσε νομικά μέτρα κατά 346 λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργούν «αρνητική αντίληψη για την οικονομία»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos