Ξεσήκωσε τον Αμπελά της Πάρου με τις επιτυχίες του ο Γιώργος Σαμπάνης! (Βίντεο + Φωτό)

13 Αυγούστου 2018 13:32

"Σείστηκε" από κόσμο η παραλία του Αμπελά το βράδυ του Σαββάτου 11 Αυγούστου όταν στον πανέμορφο χώρο του "Άσπρο" πλάι στο κύμα που φημίζεται για την διοργάνωση των καταπληκτικότερων live εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, έδωσε μια συναρπαστική συναυλία ο υπερ - ταλαντούχος συνθέτης και τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης.

Πολύς κόσμος, ανάμεσά του και πολλές διάσημες παρουσίες απόλαυσαν μια μαγευτική βραδιά κάτω από τ΄αστέρια, δίπλα στη θάλασσα, με τη φωνή του Γιώργου Σαμπάνη να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από ερωτικά τραγούδια γεμάτα έντονα συναισθήματα και πάθος.

Ο εμπνευσμένος δημιουργός με το "άγγιμα του Μίδα" όπως λέγεται, καθώς έχει υπογράψει συνθετικά τα μεγαλύτερα hit των τελευταίων ετών που έχουν κατακτήσει την κορυφή των charts, ξεσήκωσε τον Αμπελά γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού της Πάρου! Με την εκρηκτική του ενέργεια πάνω στη σκηνή ξεδίπλωσε το ταλέντο του ζώντας την κάθε στιγμή της συναυλιακής του βραδιάς και απογειώνοντας το κέφι του κόσμου με τους αγαπημένους ρυθμούς του!



Η μουσική είναι η αλήθεια μου, έχει πει ο σπουδαίος καλλιτέχνης και αυτή την γραμμένη σε νότες υπέροχη αλήθεια αποκάλυψε στον κόσμο της Πάρου που τον παρακολουθούσε εκστασιασμένος να τραγουδά μοναδικά, τραγούδια που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και το χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η εξαιρετική συναυλία στο υπέροχο "Άσπρο" μέσα σ΄ ένα περιβάλλον ειδυλλιακό, έκλεισε στις νότες της όλη τη "γεύση" της καλοκαιρινής διασκέδασης στο νησί σε ένα live ανεπανάληπτο και μαγικό που χάρισε στον κόσμο σπάνιες στιγμές! Απολαύστε στιγμιότυπά του!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos