Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Στις 13 και 14 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Παροικίας της Πάρου υποβρύχιος καθαρισμός στη θαλάσσια περιοχή από το εμπορικό λιμάνι μέχρι το καρνάγιο με τη συνεργασία του Δήμου Πάρου, του ΔΛΤ Πάρου-Αντιπάρου και του Φορέα Aegean Rebreath.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη επικοινωνεί και πάλι με ιδανικό τρόπο μηνύματα δυνατά, με το νέο του τραγούδι «Οινόπνευμα Φτηνό» που αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 15:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, που προσφέρει ένα μοναδικό 3ήμερο στη Σύρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Καμπανάκι" από την ΕΛΑΣ για κακόβουλο λογισμικό. Αχρηστεύει υπολογιστές και ζητά "λύτρα". Πως μπορούν να προστατευτούν οι χρήστες του ίντερνετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ για την Πέμπτη (18/4). Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 18η Απριλίου κάθε χρόνου έχει ορισθεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ΙCOMOS) ως Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημιουργία δίνει το εισιτήριο στη σκέψη μας να ταξιδέψει μακριά από τη συμβατική σε μια υπερβατική πραγματικότητα και ο καλλιτέχνης απελευθερώνεται μέσω της ελεύθερης ανάδυσης της δημιουργίας, από ένα βίωμα που τον κατατρέχει και με τον τρόπο αυτό ,ο αποδέκτης του έργου τέχνης ,μετέχει κι εκείνος στη δημιουργία, εκφράζοντας ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά του ενώπιον του έργου που έχει μπροστά στα μάτια του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νότιου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου- Αντιπάρου είναι οι :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι εκείνες οι στιγμές που νιώθεις το περίεργο σφίξιμο στο στομάχι. Οι θύμησες μιας ολόκληρης εποχής περνούν, καρέ – καρέ σαν ταινία από μπροστά σου και βλέπεις τον εαυτό σου πρωταγωνιστή, σε ένα ρόλο που δεν θα ξεχάσεις ποτέ, γιατί απλά πρωταγωνιστείς στην ίδια σου τη ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά η πολυαναμενόμενη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα έρθει στη Βουλή πριν από το Πάσχα, καθώς οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίμαχο νομοσχέδιο θα κατατεθεί- καλώς εχόντων των πραγμάτων- αφού ανοίξει η Βουλή, δηλαδή μετά από την Κυριακή του Θωμά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos