Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Το Σάββατο 20/4/2019 κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφών στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 14/4/2019 Τσιγώνια Άγγελου συνεδρίασαν με μοναδικό θέμα την σύσταση του Δ.Σ.σε σώμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα εντυπωσιακό μπλε χρώματος κρουαζιερόπλοιο αφίχθη το πρωί της Μ. Τρίτης 23 Απριλίου στον κόλπο της Παροικίας εγκαινιάζοντας τον φετινό τουρισμό κρουαζιέρας στον νησί, μιας και είναι το πρώτο που φθάνει στην Πάρο την παρούσα τουριστική σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γνήσιο Ιταλικό εστιατόριο CAVO D’ ΟRO της Πάρου που βρίσκεται κοντά σας από το 1980, είναι φημισμένο για τα μοναδικά γευστικά πιάτα του και τα απολαυστικά είδη πίτσας που προσφέρει τα οποία ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή παρατείνει έως το τέλος Μαϊου 2019 την προθεσμία για την ολοκλήρωση των χρηματοδοτήσεων και αποπληρωμών οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες. Πρόκειται για την τρίτη διαδοχή παράταση που δίνεται για το συγκεκριμένο θέμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών του νησιού μας στηρίζει έμπρακτα το έργο της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίαση για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, 22 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (23.4.2019) στο λιμάνι του Πειραιά, το “SPECTRUM OF THE SEAS”!

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, «Διαμόρφωση Στρατηγικής για τις έξυπνες πόλεις και υλοποίηση Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Στάθμευσης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bαριά καμπάνα έριξε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη. Με απόφαση του Συμβουλίου στις 26 Μαρτίου που αναρτήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Διαύγεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το « Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2019–2020». Το Πρόγραμμα εφαρμόζεται σύμφωνα µε την αριθµ. 2129/70097/28-06-2017 Υπουργική Απόφαση ‘Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα’

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos